+32 474311126 info@kerien.be
Selecteer een pagina

Hallo, ik ben Karin en ik ben graag creatief bezig, zowel op gebied van taal, lay-out, en administratie, als in het cultureel/kunstzinnige.

Ik zoek graag dingen uit, zowel voor mezelf als voor anderen. Ik leer graag voortdurend bij.

Ik wil mijn kennis en passie delen met leuke mensen die net zoals ik gek zijn van muziek en zich graag uiten op een creatieve manier.

Daarom wil ik deze mensen helpen zodat zij tijd over hebben om met de creatieve zaken van hun onderneming bezig te zijn.

Een zijstapje in de culturele sector heeft me in 2021 doen beslissen om mijn diensten vanuit mijn eigen onderneming aan te bieden aan gelijkgestemde zielen. Met de flexibiliteit en vrijheid om te werken waar en wanneer ik dat wil.

Dus precies dát doe ik nu als virtual assistant: ondernemers helpen met allerhande administratieve taken waar zij zelf geen tijd voor hebben of gewoon niet (meer) willen doen.

Karin
Mijn grootste passie is muziek.

Ik ga dan ook heel graag naar concerten en festivals.

Zie je af en toe door het bos de bomen niet meer? Wil je graag minder werkdruk, meer structuur en weer aandacht voor wat belangrijk is? Je bent liever creatief bezig, en je vindt organisatorische en administratieve werkzaamheden binnen jouw bedrijf meer een last dan een lust?

Laat dat nu net zijn wat ik het liefst doe: jou als ondernemer ondersteunen, zodat jij je op het creatieve luik van je bedrijf kan richten. Ik kan je onder meer helpen bij het organiseren en structureren van de administratie, in office support, of het organiseren en ondersteunen bij nieuwe activiteiten en evenementen.

Het is voor mij dan ook slechts een kleine stap om een handje toe te steken bij de organisatie van evenementen, bv. in de muzieksector.

Ik heb heel wat jaren als vakgroepsecretaris bij de Universiteit Gent gewerkt en dat heeft mij een schat aan ervaring opgeleverd. Het leukste aan mijn werk bij de universiteit vind ik altijd het tot in de kleinste details organiseren van congressen en studiedagen.

Ik word ook heel blij van muziek en concerten, en door mijn ervaring als productieassistent bij concerten en in hospitality op festivals weet ik wat er leeft in die sector.

Zelf ben ik het liefst creatief bezig, op het gebied van taal, lay-out en administratie. Ik pak ook graag taken op het gebied van social media, de backoffice en event planning op.

Ik wil mijn kennis en passie delen met leuke mensen die net zoals ik bezeten zijn van muziek en zich graag uiten op een creatieve manier.

Denk jij nu: dat klinkt als muziek in de oren? Niet denken, doen, en neem contact met me op!

Tel +32 474 31 11 26

info@kerien.be

 

Verder onthoud ik ook de meest banale feitjes, wat mij het vierde en enige vrouwelijke lid van een quizploeg maakt. Af en toe de hersenen eens laten knetteren door moeilijke vragen en bizarre taalspelletjes kan eens deugd doen.

 

 

In mijn vrije tijd bezoek ik niet alleen concerten, ik sta zelf ook af en toe op een podium met een koor. Van samen zingen word je blij, toch?

 

Of het nu gaat om registratie/accreditaties, ticketing, vrijwilligerswerking, PR, social media, website,…
Organising makes me happy!

With years of experience of providing assistance to the management at the university level (complex and often high pressure environment), Karin is your go-to person in times of need.
Nina Peršak

Scientific Director • Scholar • Ethics Adviser

Zoek je een gedreven, gepassioneerd, maar vooral een nauwkeurig en meedenkend iemand binnen uw bedrijf, dan kan ik Karin aanbevelen als een supergemotiveerde aanwinst. Karin was jarenlang mijn lieve collega binnen de ILVO-communicatiedienst.

Nancy De Vooght

Communicatiemedewerker, ILVO