+32 474311126 info@kerien.be
Selecteer een pagina

Mijn aanbod

Als virtual assistant ben ik flexibel inzetbaar. Ik werk op afstand, maar ik kan ook op locatie komen als dat efficiënter is. Is er behoefte aan tijdelijke vervanging bij ziekte of zwangerschap of tijdens piekmomenten? Ook daarvoor ben ik beschikbaar.

Voorafgaand aan onze samenwerking plan ik graag een vrijblijvend online of persoonlijk kennismakingsgesprek met jou. Ik wil namelijk graag zoveel mogelijk over jou en jouw bedrijf te weten komen. We bespreken welke taken jij wilt uitbesteden en wat jouw wensen precies zijn. Als wij daarna met elkaar een samenwerking willen aangaan, maak ik een offerte. Hierin omschrijf ik welke werkzaamheden ik voor jou ga doen, wanneer de werkzaamheden uitgevoerd worden en welke werkafspraken wij maken. Daarbij maak ik een inschatting van het aantal uren dat ik verwacht nodig te hebben. Als jij akkoord gaat met de offerte en er voor ons beiden geen verrassingen meer zijn, kunnen wij aan de slag.

Omdat de nood aan ondersteuning voor iedere ondernemer anders is, bied ik drie mogelijkheden.

Ik werk meestal op basis van een uurtarief. Daarnaast is het ook mogelijk om te werken met pakketten op maat of op projectbasis.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vind je het duur om mij in te schakelen? Reken dan eens uit hoeveel tijd jij kwijt bent aan allerlei randzaken die je liever niet doet. Zet deze tijd om in geld. Grote kans dat het goedkoper is om een VA in te huren om deze taken te laten uitvoeren. Behalve een besparing in geld levert het jou ook nog eens meer focus, tijd en rust op!

Wat is een pakket?

Bij een pakket spreken we op voorhand af hoe lang een bepaalde taak duurt om af te werken. Aan de hand daarvan wordt de prijs bepaald.

Wat kan jij allemaal voor me betekenen?

Office en personal support

Structureren, organiseren en ondersteunen

Tekstredactie en lay-out

Mailbox structureren

Productie-assistentie (artist hospitality, vrijwilligerswerking, ticketing, promo,…)

Social media inplannen

Social media beheer

Websitebeheer

Teksten schrijven

maar nog zoveel meer!

Contacteer mij voor meer info.

 

Zijn de prijzen btw inclusief?
Momenteel ben ik niet btw-plichtig, dus de prijzen blijven bruto en netto dezelfde.